Gestul emoționant făcut de Petre Roman. Cum a fost surprins fostul soț al Mioarei Roman?

Petre Roman și-a luat rămas bun de la Mioara Roman, fosta sa parteneră de viață. Fostul premier a fost printre primii care au ajuns la ultima slujbă înainte de înmormântare. Cum a fost surprins fostul premier?

Petre Roman a sosit printre primii la biserică. Fostul premier a dorit să-și ia rămas bun de la Mioara Roman. Acest gest profund aduce aminte de o poveste de viață și iubire care a traversat decenii.

Trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost depus la biserica Sfântul Gheorghe cel Nou. Aici va avea loc ultima slujbă înainte de înmormântare. Secvențele exclusive de la locul evenimentului au oferit publicului o ultimă imagine din sânul familiei îndurerate a fostului premier al României.

Petre Roman i-a adus un ultim omagiu fostei sale soții

Sicriul alb a fost depus în incinta bisericii Sfântul Gheorghe cel Nou. Mioara Roman a primit un ultim omagiu de la membrii familiei și prieteni apropiați. Printre aceștia s-a numărat și Petre Roman, fostul prim-ministru al României și fostul soț al Mioarei Roman.

Pentru Mioara Roman, Petre Roman a reprezentat mai mult decât un partener de viață. El a fost iubirea ei profundă, însoțind-o pe parcursul unei călătorii pline de încercări și bucurii. Cei doi au alcătuit unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea politică. Căsătoria lor va rămâne în memoria colectivă ca un exemplu de stabilitate și devotament timp de 34 de ani.

Fostul premier a venit printre primii la biserică

Cu toate acestea, în 2007, povestea lor de dragoste a cunoscut un capitol dureros de despărțire. Fostul prim-ministru și Mioara Roman au decis să pună capăt căsniciei lor. Motivul acestei separări a fost apariția unei alte femei în viața lui Petre Roman, Silvia, actuala sa soție.

Astăzi, în aceste momente de tristețe profundă, Petre Roman a fost printre primii care au venit să-și ia rămas bun de la fosta sa soție. Conform Spynews, el a adus un omagiu discret unei povești de iubire care, deși s-a încheiat, va rămâne mereu vie în amintirea celor care au cunoscut-o și au iubit-o pe Mioara Roman. El a petrecut câteva momente în interiorul bisericii. Fostul premier i-a adus flori fostei sale soții, iar apoi a părăsit cu respect lăcașul sfânt.

Oana Roman și sora ei, Catinca, nu s-au dezlipit de lângă sicriu

În aceste clipe dificile, Oana Roman și sora ei, Catinca, se confruntă cu o durere copleșitoare. Legătura profundă pe care au avut-o cu mama lor a transformat pierderea într-o suferință imensă.

Oana Roman a fost mereu prezentă, oferind sprijin și menținând comunitatea informată cu privire la starea de sănătate a acesteia. O astfel de pierdere adâncește și mai mult golul resimțit de cele două surori în aceste momente dificile.

Mesaj plin de iubire pentru mama lor

Oana Roman și sora ei, Catinca au fost nedezlipite de sicriul mamei lor. Cele două surori au transmis un mesaj profund printr-un buchet imens de trandafiri albi, devenit simbolul durerii lor în aceste clipe dificile. Mesajul transmis este unul plin de iubire, în care Oana Roman și Catinca își îndreaptă gândurile către mama lor. Cele două i-au transmis drum lung și odihnă veșnică. Ele aduc mulțumiri pentru învățăturile primite și pentru dragostea oferită de Mioara Roman. La finalul mesajului, sunt menționate numele celor două surori, Catina și Oana Roman, alături de numele nepoatei, Isabela, subliniind unitatea familiei în această tragedie.

În aceste momente delicate, Oana și Catinca Roman au fost văzute stând alături de sicriu. Ele și-au oferit sprijin reciproc în fața durerii adânci. Cele două se vor ocupa de toate formalitățile necesare pentru înmormântare. Acesta este programată pentru luni, pe data de 26 februarie 2024.

CITEȘTE ȘI...